Stort udvalg til medarbejdernes julegaver

Er I en virksomhed, der søger julegaver eller andre firmagaver til medarbejderne? Det er efterhånden blevet almindeligt, at de fleste virksomheder giver deres medarbejdere julegaver. Derfor vil man også gerne give noget, der bliver modtaget med glæde – noget medarbejderen finder brugbar eller noget luksus, de ikke køber til sig selv.  

Din medarbejder kan vælge mellem 24 gaver

I en mindre eller større virksomhed kan medarbejderne være meget forskellige, og derfor er det svært at finde en gave, der passer til alle. Derfor kan I overveje løsningen, hvor medarbejderen selv vælger en gave blandt flere muligheder.

Hvis I er mere end 15 personer, kan man hos Julefabrikken vælge mellem 24 gaver. Dette er ofte en succes, da alle får noget, de kan bruge. Hvis man påstår at “have alt”, kan man vælge noget, der kan bruges til gave til andre. Ofte er der også mulighed for at vælge en kurv med vin, chokolade osv., som de fleste kan lide eller i hvert fald kan give som en god værts- eller værtindegave.

Stort gaveudvalg i alle prisklasser

Om I har et stort eller lille budget til julegaver, kan der findes noget godt i alle prislejer hos Julefabrikken. Det er også her, I kan vælge jubilæumsgaver eller firmagaver til alle lejligheder og højtider. Måske skal I fejre, at I er kommet godt i mål med en opgave og vil overraske? Det kan være en tand sjovere at give gaver i det tilfælde end den lidt forventede julegave.

Julefabrikken har ikke kun et stort udvalg af gaver og mærkevarer til små og store virksomheder, men hjælper også offentlige institutioner. Det store udvalg indeholder ting, der passer godt ind i alle hjem.

Eksempler på deres gaveudvalg er i den lave ende af prisskalaen er fx lækker Johan Bülow lakridser (salt og caramel) til 100 kr. eller Broste Copenhagen Amalie vasesæt til 75 kr. I den dyrere ende kan I fx forære medarbejderen et Royal Copenhagen fad på fod til 640 kr. til en flot lagkageservering.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *