Skift smøgerne ud med en billig e cigaret

Rygning er i dagens Danmark et fænomen, som er på stærk retur – heldigvis. Flere og flere rygere indser hver dag, at denne vane både er dyr, usund, og på alle mulige måder uhensigtsmæssig, og vælger derfor at udskifte smøgerne med en e cigaret.

Hvordan fungerer e cigaretter?

En elektronisk cigaret, eller e cigaret, som den populært kaldes, er et alternativt til den konventionelle cigaret. En e cigaret fungerer derved, at den ved aktivering udskiller en mild vanddamp, som du inhalerer på samme måde som når du suger røg fra en almindelig cigaret ned i lungerne.

Hvem kan have glæde af e cigaretter?

Alle, som ønsker at begrænse deres rygning af konventionelle tobaksvarer til et absolut minimum, kan have glæde af en e cigaret. Med e cigaretten kan du nemlig opretholde dine sociale rygevaner – for eksempel tage en ”smøg” sammen med dine rygende venner til fest eller anden social sammenkomst, eller hænge ud med kollegerne i rygepausen. Du damper bare i stedet for at ryge på en sundheds skadelig cigaret. Derved slipper du for den grimme lugt, som normalt følger med, når man ryger.

Den milde damp, som udvikles ved aktivering af en e cigaret, hænger nemlig ikke i tøjet eller i håret på samme måde som de ildelugtende partikler fra cigaret røg. Du undgår også at udvikle dårlig ånde og den irriterende morgenhoste, som de fleste rygere kender og hader. Og du kan vælge at bruge din e cigaret til at trappe ud af din nikotin afhængighed ved gradvist at udfase mængden af nikotin i den e væske, som påfyldes din e cigaret. På den måde er e cigaretten et effektivt redskab i forbindelse med et rygestop.

Hvor kan man købe billige e cigaretter og tilbehør?

Hos esug.dk finder du et bredt og velassorteret udvalg af e cigaretter og udstyr hertil.