Måske man kan tage andre med til parterapi?

Hvis man skal slå ned på et bestemt scenarie med parterapi, så kan det være et par af en mand og en kvinde, der går til bestemt terapeut i form af parterapi på Østerbro som et meget konkret eksempel.

Men derfor kan det jo også sagtens være et par af samme køn og et helt andet sted i landet, men nu bruger vi dette eksempel i denne artikel.

For man vil jo gerne have nogle private forhold, hvor man kan tale sammen 50/50 uden forstyrrende elementer og kun tilstedeværelse i form af den terapeut, der er mere eller mindre uafhængig af parret, som de enten har fået anbefalet til denne bestemt omgang, eller det er en, som de har haft gode erfaringer med tidligere.

Vedkommende kender ikke parret til dagligt eller render dem på dørene, men er ekspert i at rådgive og hjælpe.

Men kunne det være behjælpeligt med lidt ekstra assistance?

At tage andre mennesker med til terapien 

Det er jo parret selv, der skal forklare deres udlæg af situationen, som de gerne vil have løst eller hjulpet i form af en konfliktløsning, men det er også en farvet situation, og hvis man ikke er så god til at kommunikere, så kan man ende i en skyttegravskrig.

Og det kan gøre det besværligt for terapeuten at yde den bedste hjælp, hvis man ikke får de rette informationer.

Derfor kan det måske blive nødvendigt, bare en enkelt gang, at tage nogle andre med ind til en session, der kender parret lidt mere til dagligt for at udlægge sagen lidt mere objektivt.

Dog skal det så ikke være en eller et par mennesker, som allerede har taget parti i sagen. Det skal være nogle, der kan se tingene oppefra, så man først og fremmest kan få den bedste type hjælp, som der findes.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *