Lad din psykolog på Østerbro hjælpe dig med stress og angst

En psykolog kan faktisk hjælpe med rigtig mange ting som vedrører vort åndelige, kognitive og mentale liv. Du behøver ikke at være psykisk syg for at kunne deltage i et behandlings forløb hos en psykolog – du skal blot have et behov for at lære dig selv bedre at kende og der igennem blive bedre til at håndtere eksempelvis angst og stress.

Behandling af angst hos en psykolog

Lider du af en angst lidelse – for eksempel generaliseret angst eller social angst? Så kan du faktisk have stor glæde af et forløb hos en dygtig psykolog. En psykolog vil kunne hjælpe dig med at håndtere din tilstand, dine bekymringer og dit tankemylder. Der er ingen decideret kur for angst, men hos en psykolog kan du få hjælp til at sætte ord på din angst og samtidig anskue den på objektiv vis.

Når du således lærer angsten af kende vil du ikke længere være bange for den – og så kan du langt bedre leve med den som følgesvend. Med tiden vil du måske endda opleve at angsten holder sig væk i længere og længere perioder. Og så bliver det nemmere for dig at mestre tilværelsen.

Lær stress håndtering hos en psykolog

Er du sygemeldt med stress vil du ligeledes kunne få glæde af et terapeutisk forløb hos en psykolog. Mange psykologer har faktisk specialiseret sig i behandling af stress og har således tor indsigt i de mekanismer der ligger bag udvikling af stress.

Samtidig vil du hos en psykolog få nogle nyttige redskaber til at lære at håndtere din stress, og lære at genkende dine egne fare signaler. På den måde vil du blive bedre til at undgå stress fremkaldende situationer i fremtiden, og til at håndtere symptomerne så snart de begynder at opstå.

Hos autoriseret psykolog Lars Bjarnø kan du få hjælp til håndtering af såvel stress og angst – læs mere på larsbjarno.dk

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *