Køb brugt Citroen for at benytte reservedele derfra

Der findes jo hele bilfirmaer, mekanikere og videre, som arbejder sammen for at splitte flere biler ad, så de kan hente de reservedele derfra, som de kan bruge til at reparere biler med.

Det er jo en god idé i forhold til, at man gerne skal udnytte de ressourcer, der findes i verden, så i stedet for at smide en hel bil ud, fordi den er gået i stykker, fx en Citroen, så skal man til gengæld splitte den ad, så man kan bruge de ting fra den, som stadig virker.

Resten kan man så omdanne til noget andet på forbrænding eller anden omfordeling af brugsgenstandene fra bilen, efter de er blevet sorteret korrekt.

Selv de tilbageværende rester kan man jo sælge som skrot, så det kan omdannes til noget andre brugbare komponenter, end at man behøver helt at destruere bilen og på den måde lave miljøspild og sende farlige stoffer ud i miljøet.

På den måde undgå man også de scenarier med bilkirkegårde på en uautoriserede vis, hvor gamle rustbunker ligger i rabatten og ved forladte ødegårde og bare ruster hen.

Den slags kan man også benytte som privatperson ved, at man interesserer sig for at samle biler sammen og restaurere dem, så man bruger faktisk god tid på at lede efter brugte biler at købe, så man kan høste reservedelene, man kan bruge til netop at opbygge en tilsvarende Citroen eller til en helt anden bil.

Er man nemlig helt ferm med biler, så ved man lige, hvilke komponenter fra hvilke biler der passer sammen.

Det er måske ikke lige altid, at man har heldet med sig, men det handler også om at have is i maven og tro på, at den rette bil til reservedele dukker op, så man ikke skal nøjes med det næstbedste.

Led videre og tro på, at forløsningen nok skal komme.