Inspiration til indretning af haven

06 november 2021 Steffen Hansen

advertorial

For mange mennesker virker tanken om at ‘designe’ og indrette en have overvældende. Det er ikke så underligt – for der er mange beslutninger og valg, der skal træffes: Hvilke planter skal jeg plante? Hvilke farver passer bedst sammen? Hvor meget tid kan jeg investere i min have hver uge? Du skal også finde møbler, der passer til haven og måske have en terrasse. Læs med og bliv inspireret.

 

 

Inspiration til valg af planter

Dette er nok en af de sværeste dele ved at designe en have. Du skal tage hensyn til den plads, du har til rådighed og tænke på, hvad du leder efter æstetisk set og endda tænke på dit engagement. Hvis du ikke er sikker på, hvor du skal begynde, kan du stille dig selv disse spørgsmål: Hvad er det, jeg leder efter? Ønsker jeg en traditionel eller moderne have? Hvor meget tid kan jeg bruge til at vedligeholde den? Hvis du stadig føler, at opgaven er for stor, kan du hyre en anlægsgartner til at hjælpe dig.

Skab et lækkert udendørsareal til familien

Det er altid en god idé at lave et område udenfor, hvor dig og din familie kan nyde en masse tid sammen. En idé er derfor at bygge en træterrasse. Hvis du ikke har prøvet det før, så virker det måske som et uoverskueligt projekt, men det er faktisk ikke særlig svært. Du kan finde mange guides på nettet, hvor du kan få hjælp trin for trin og hvis du alligevel føler, at opgaven er for stor, kan du hyre en tømrer til at bygge den. Find evt. mere inspiration her: https://aebyg-montage.dk/vi-tilbyder/traeterrasse/ 

Inspiration til havemøbler

Når du vælger nye havemøbler, skal du tænke på ting som stil, holdbarhed og vedligeholdelse. Hvis havemøblerne skal stå på din træterrasse, kan du med fordel vælge nogle møbler, der passer i stilen hertil. Du kan også pynte op med nogle krukker og udendørslamper.

Flere Nyheder