Indvendige døre kan også bruges som rumdelere

20 maj 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der er flere måder, som man kan dele et rum og således også et hus op i flere sektioner.

Godt nok er det virkelig blevet populært at åbne et hus op, så køkkenet går over i stuen, som går over i opholdsrummet og så videre, så det efterhånden kun er de private værelser og badeværelset, som der er afskåret fra resten – af gode grunde.

Men hvis man nu bor småt, og man er en del mennesker under samme tag, så vil man jo gerne gøre sit for, at alle kan trække sig tilbage til deres egne gemakker, eller de som minimum kan isolere sig.

Det behøver måske ikke være med låste døre, men bare at man deler op med nogle skillevægge, og det behøver ikke være bærende vægge, som man opfører, men hvis man nu vil gøre det spændende med indretningen, så kan man også bruge nogle indvendige døre til det formål.

Den slags kan du få hos: https://www.melholt.nu/ 

indvendige døre

Indvendige døre giver en fornemmelse af privatliv

Det er klart, at de her døre i sig selv ikke kan udgøre en skillevæg, hvis der bare et lidt råderum at gøre godt med, så man får nok brug for en skillevæg alligevel, hvor man kan sætte denne dør ind i.

Men det kan også være en skillevæg, hvor man sætter flere indvendige døre i, så man har adgang til forskellige værelser og/eller sektioner i hjemmet.

Der er måske ikke lydtæt her, og man kan have nogle indvendige døre, hvor der også er ruder i, så man kan kigge ind til, hvad der sker i forskellige lokaler, men det handler ikke så meget om at have et privat værelse her, som det handler om, at man kan have et område, hvor man kan trække sig tilbage og være mere eller mindre alene.

Flere Nyheder