Frisk hjemmet op med flot fototapet

Vil du gerne have noget mere spændende at se på end de kedelige ensfarvede vægge i din bolig? Så kan du overveje at lade en eller flere af disse vægge dekorere med fantasifuldt fototapet. På den måde kan du skabe dybde i rummet samtidig med, at du tilføjer stemning og atmosfære. Og så får du endda mulighed for at give rummet præcis det udtryk, du ønsker.

Moderne fototapet – flot og nemt

Der er nemlig rigtig mange muligheder i fototapet. Før i tiden – nærmere betegnet i firserne, da de første fototapeter så dagens lys – var antallet af fototapet motiver særdeles begrænset. Samtidig var kvaliteten af tryk og papir utroligt lav. Derfor stod motiverne ikke særligt skarpt, og farverne falmede hurtigt.

Fototapet var derfor i en lang periode dømt ude og var totalt no go når det handlede om bolig indretning og decor. Men nu har fototapet fået en renæssance – og det med god grund. Fototapeter anno 2020 er nemlig langt mere varierede i deres udtryk og holder generelt en meget højere standard når det handler om tryk og papir kvaliteten.

Med moderne digitale trykke metoder kan du få en langt større detalje rigdom i dit fototapet, samtidig med at de nyere fototapeter i højere grad er farve ægte. Og den mere solide papir kvalitet gør at fototapet nu om stunder er langt nemmere at have med at gøre i forhold til opsætning.

Fototapet til stuen – når der skal ske noget nyt

Hvis du vil skabe et helt nyt rum i din stue kan du med fordel bruge fototapet. Du kan for eksempel skabe illusionenen om et gammelt bibliotek ved hjælp af fototapet – eller få en rå New Yorker murstensvæg selv om din bolig er opført i gasbeton. Du kan se de mange fototapeter på sohu-shop.dk.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *