Find en kimono, der passer dig

Der er essentielt to områder, man skal have fokus på, når man skal finde en kimono, der skal kunne passe til en:

1) Det praktiske: at den rent faktisk passer til ens krops størrelse.

2) Det æstetiske: at den lever op til de forventninger, man har om, hvordan den skal se ud alt efter, hvordan ens smag er.

Begge disse ting kan ændre sig, og det kan både være med vilje og noget ubevidst. Man kan ændre smag både med vilje, men også som man udvikler sig.
Ens krop kan blive større, selvom man ikke ønsker det. Det kan både være ved indtog af kalorier, eller fordi man generelt vokser med alderen – eller man går på slankekur.

Sådan gælder det med meget tøj i denne verden, men i denne artikel ser vi nærmere på det med en kimono.

Gå efter en kimono, der passer på begge områder

Hvis man skal sørge for efter bedste evne, at en kimono passer til ens krop, så bør man selv prøve den, inden man køber den.

Det vil sige, at det bedst kan betale sig at prøve den nede i en butik for at se, om den passer i omfang eller længde.

Køber man den over nettet, så ved man reelt først, om den passer, når man får den. Selvom der nok står størrelse og måske endda meget detaljerige beskrivelser af, hvordan den er i længde, bredde med videre, så kan disse forhold ændre sig fra fabrik til fabrik, der fremstiller disse kimonoer.

Man kan bedre se, om en kimono passer æstetisk end pasformen på nettet, men stadig kan man risikere, at billederne ikke er opdaterede for denne kimono, eller den ikke er retvisende.

Men alligevel foretrækker en del folk måske at købe denne beklædningsgenstand over nettet, da man kan sparer penge på den måde, få den sendt, og man skal ikke bruge tid på at finde den i det virkelige liv.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *