Find det rette hundelegetøj online

Er du netop blevet den lykkelige indehaver af en ny firbenet ven – og ønsker du at stimulere og aktivere ham eller hende på bedst mulig vis? Så bør du sørge for, at hunden har det rette legetøj til sin rådighed.

Hvorfor skal jeg købe legetøj til min hund?

Måske tænker du, at din hund sagtens kan klare sig uden legetøj. Den kan jo bare få en stump reb , en gammel tennisbold eller et kødben, eller lege med de pinde, den kan samle op i naturen. Men faktisk er der mange fordele ved at købe rigtigt legetøj til hunde.

Først og fremmest er hunde legetøj, som er fremstillet i godkendte materialer og testet i alle ledder og kanter, mest sikker for hunden at lege med. En tilfældig rebstump kan trevles op i en grad så hunden kommer til at sluge de enkelte fibre, hvilket kan skade fordøjelses systemet og forårsage tarmslyng.

Tilfældige kæppe og gennemgnavede kødben kan splintre, og spidse dele sætte sig i ganen på hunden – eller endnu værre: Punktere maven eller tarmene. Og en gammel tennisbold vil heller ikke være sikker for en hund at lege med, idet det gule lag på tennisbolden fungerer som sandpapir, som slider emaljen på hundens tænder i stykker, hvilket forårsager karies og andre tand problemer.

Hvor finder jeg det største udvalg af hunde legetøj?

Hvis du således er på udkig efter godkendt og sikkert legetøj til hunden, kan du med fordel starte på Dyreverdenen.dk. Her finder du et velassorteret udvalg af hunde legetøj fra godkendte brands så som Trixie, Nobby, Petcare, Kong, Pawise, KW Fun og Duvo+. Når du køber legetøj, hundefoder, godbidder, seler, pleje redskaber, halsbånd eller mad og vandskåle til din hund hos Dyreverdenen.dk, får du fri fragt ved køb for over 499,- kr.

Find legetøj til din hund på Dyreverdenen.dk