Fastkarms vinduer til det gode lys!

17 oktober 2021 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Hvad er et godt hjem uden naturligt lys?

Ja, man kan tænde kunstigt lys i huset, og der er da nogle lokaler, som der er brug for at blive helt mørklagt såsom gammeldags fremkaldelsesrum, men ellers bruger man bare gardiner for vinduerne, så man ikke får lys ind, når man for eksempel skal sove i den lyse periode af året eller til middag.

Og vinduerne er netop kuren mod at undgå mørket, for man kan ikke forestille sig for eksempel et barn få at vide, at det skal tegne et hus, uden at der kommer vinduer i – så essentielle er de vinduer for et hus.

Og nogle gange har man virkelig brug for, at der kommer godt med lys ind, så man får en fornemmelse af, at rummet åbner op, specielt hvis man maler rummet i lyse farver.

Moderne kontorbygninger består næsten også udelukkende af glaspartier; så vigtigt er det at få lys ind.

Få godt med lys ind i hjemmet med fastkarmsvinduer

En god løsning til at vælge som vinduestype, hvis man gerne vil have godt med lys ind i huset, er at tage fastkarmsvinduer.

Det er den slags, som man mest fremstiller med henblik på at have dem produceret på sådan en måde, at der er mindst hindring for lyset i at komme ind, så der er mere vinduesrude, end der er noget andet.

Formentlig er det også den slags vinduer, som du er stødt på nogle gange, hvor du forgæves har forsøgt at åbne dem eller ledt efter en åbningsmekanisme uden held.

For den her slags vinduer bliver ikke nødvendigvis lavet med henblik på at blive åbnet, hvorfor man finder den her slags vinduer, som der ikke kan åbnes, men hvor der kommer godt med lys ind.

Således kan man sætte dem op under loftet, på væggene eller andre steder, hvor man vil have godt med lys ind fra.

Flere Nyheder