Faldgruber for både køber og sælger

At sælge sin egen bolig er for nogle et økonomisk attraktivt alternativ til at hyre en ejendomsmægler. Fravælger man at hyre en ejendomsmægler kan man ganske vidst spare penge, men til gengæld står man selv med det fulde ansvar, hvilket kan være overvældende og aldeles uoverskueligt. På selvsalg-guide.dk findes der hjælp for alle de selvsælgere, der netop står i en sådan uoverskuelig situation. Her deles selvsalget ind i en række trin under hver deres overskrift, og der forklares, hvad de forskellige juridiske processer, man skal igennem, indebærer. 

Men selvsalg-guide.dk er ikke kun et overblik over de mange trin i et selvsalg – det er også en direkte genvej til kompetent rådgivning fra boligadvokater med mere end 27 års erfaring inden for selvsalgsområdet. Det er her muligt at booke en gratis første samtale, hvor du vil kunne modtage vejledning om netop den boligsalgssituation, du står i. Du kan få besvaret alle de spørgsmål, du måtte have om selvsalg, inklusiv hjælp til de mange dokumenter, der skal udfyldes korrekt. Uanset, om du er selvsælger, eller om du overvejer at købe en bolig fra en, der selv håndterer salget af egen bolig, er en samtale med en professionel altid en god idé for at undgå uforudsete komplikationer. 

For sælger er juridisk rådgivning særdeles vigtig, da der findes en række faldgruber i forbindelse med salget, som helst skal undgås for at forhindre ekstra udgifter. De rigtige dokumenter skal videregives til køber inden bestemte tidsfrister, og især i de endelige faster er der meget at holde styr på, selvom de to parter allerede har indgået en købsaftale. Her kan en boligadvokat hjælpe med at holde overblikket, og med sin kendskab til de nødvendige procedurer sørge for, at intet bliver overset eller glemt for blot senere at dukke op og blive et problem for både sælger og køber, der kan komme til at koste penge for begge parter.

Hjælp fra en boligadvokat, der kan varetage sin klients interesser, er altså også vigtig for køber. Her kan juridisk hjælp især være af stor nytte for at sikre sig, at der er enighed om alt i aftalen, og at intet overses, så køber ikke kommer til at indgå en ufordelagtig eller ligefrem urimelig aftale – for når først aftalen er indgået, er det praktisk talt umuligt at ændre i den hvis man indser, at man er gået ind til noget, man ikke ønsker.

Selvsalg-guide.dk er altså ikke kun en nyttig rådgivningsside for en selvsælger, men også for vedkommende, der overvejer at købe en bolig, der bliver selvsolgt. For begge parter kan et salg eller køb af bolig virke uoverskueligt uden vejledning fra en professionel, som kan garantere, at alt forløber, som det skal.