Få luft under vingerne med en brugt Audi

Hvis du har forelsket dig i biler fra producenten Audi har du truffet et solidt valg. Audi er kendt for deres på én og samme tid holdbare og luksuriøse køretøjer som brillere med smukt design, komfort og topmålet af køreglæde.

Audi er, som andre bil fabrikanter i samme kategori, desuden berømt for at være langt fremme i skoene når det handler om state of the art elektronik hvilket kan være til stor hjælp i forhold til sikkerheden på vejen. Og så er intet overladt til tilfældighederne i det solide tyske design.

Skal jeg købe en ny eller en brugt Audi?

Med en Audi får du, sagt på en anden måde, en bil du kan have glæde af i mange år. Det gælder faktisk uanset om du køber en spritny Audi eller om du vælger en model som har nogle år på bagsmækken.

Ønsker du dig den seneste nye Audi model, frisk fra producentens samlebånd og særligt udrustet efter dine behov skal du dog være forberedt på at komme til at betale for al denne luksus. Alle nye biler i Danmark pålægges af den danske stat afgifter som sender nyprisen på en bil på himmelflugt. Og når en bil i forvejen ikke just hører til i den billige ende vil den blot blive utroligt meget dyrere i anskaffelse.

Samtidig vil en bil inden for de første tre til fem år miste det meste af sin nyværdi. Dette betyder at du på det danske brugtvogns marked sagtens vil kunne finde en brugt Audi til en brøkdel af dennes nypris – men med masser af kilometer tilbage i tælleren.

Hvor finder jeg en brugt Audi i god stand?

Hos Biltorvet, som er Danmarks førende forhandler portal, vil du altid kunne finde et stort udvalg af annoncer for brugt Audi til salg. Se dem alle på Biltorvet.dk

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *