En maler i Hellerup er vejen frem…

… hvis dit hus skal have en ny og funklende facade! Trænger din facade til en kærlig hånd, så skal du have fat i en maler i Hellerup (hvis det er der, du bor, naturligvis) – det er en effektiv løsning, hvis huset skal have nyt liv.

Facaden betyder alverden for førstehåndsindtrykket af din bolig, og hvis den er slidt og trist at se på, så kan du med fordel overveje, om ikke den skal have en gang rens og en efterfølgende omgang med pensel og rulle. Eller er det indfarvet spartel, der skal til?

Uanset hvad dit hus har brug for, kan en professionel maler hjælpe dig. Det er nemlig ikke facaden, du skal kaste dig over på egen hånd, hvis du gerne vil sikre dig et flot resultat. Det er langt sværere, end du forestiller dig.

Erfaringer med din type facade?

Når du skal vælge den rette maler til opgaven, kan du med fordel undersøge, om der er nogen i dit lokalområde, der har erfaringer med den type facade, der er på dit hus. Der er stor forskel på at male træværk og pudse en facade op, så det er vigtigt at finde en, der ved, hvad han eller hun laver.

Det smarte ved facadearbejde er, at du kan spørge maleren, om vedkommende kan henvise til nogle referencekunder. Facaden kan ses fra gaden, og dermed har du en mulighed for at se, hvordan malerens tidligere arbejde ser ud – og ikke mindst om det lever op til dine forventninger.

Vil du spare penge, kan du overveje, om der er noget af arbejdet, du kan håndtere på egen hånd. Det kunne for eksempel være at vaske huset ned med grundrens, inden maleren kommer. Du skal selvfølgelig gøre de sparede kroner op i din brugte tid – det er ikke sikkert, det er det værd!

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *