Effektiv telemarketing – din vej til mersalg

Er du ansvarlig for salg og markedsføring af virksomhedens produkter og ydelser, og har du brug for et ekstra boost, når det handler om at forvandle leads til kunder? Så kan du overveje at benytte telemarketing som redskab.

Hvad er telemarketing?

Telemarketing er faktisk mange ting. Måske forbinder du mest af alt telemarketing med irriterende telefon sælgere som ringer i tide og utide blot for at læse op af et manuskript som skal lokke dig til at svinge dit Dankort. Men faktisk har telemarketing udviklet sig meget i nyere tid.

Moderne telemarketing er ikke blot koldt kanvas salg over telefonen hvor man ringer op til tilfældige og forsøger at sælge et produkt, en ydelse, et abonnement eller lignende. I vor moderne tid er effektiv telemarketing baseret på grundig og målrettet research samt intensiv træning af de sælgere som skal udføre telemarketing.

Konkurrencen er skarp, og markedet stort. Derfor vil en tidssvarende virksomhed som ernærer sig ved telemarketing aldrig overlade noget til tilfældighederne. Telemarketing anno 2021 vil være vel tilrettelagt og særdeles kompetent. I hvert fald hvis du vælger det helt rigtige telemarketing bureau.

Hvor kan jeg få kompetent telemarketing til min virksomhed?

Hvor telemarketing før i tiden ofte blev udført in house af en sælger i den enkelte virksomhed vælger flere og flere firmaer den dag i dag at outsource denne tjeneste til professionelle bureauer. Dette er der mange grunde til.

Først og fremmest vil et bureau som beskæftiger sig professionelt med telemarketing i alle dets afskygninger – fra direkte telefon salg til mødebooking og lignende tjenester – have de stærkeste forudsætninger for at kunne tilrettelægge din telemarketing løsning således at den matcher din virksomheds behov perfekt.

Hvis du ønsker optimal telemarketing med mulighed for retention og opfølgning på kald kan du med fordel kontakte Copenhagen Telemarketing ApS. Klik ind på copenhagentelemarketing.dk og læs mere.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *